Canvis a la Junta Directiva d’UTYAC

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) va celebrar ahir diumenge, 24 de novembre, la seva Assemblea General, que va servir per fer balanç de l’any i per anunciar com pretenen enfocar la temporada que ve.

Tots els punts de l’ordre del dia -lectura de la sessió de l’any anterior, relació d’ingressos i despeses, programa d’activitats- van ser aprovats per unanimitat. Pel que fa a la Junta Directiva, es van cobrir les dues baixes de Lorena Paricio (secretaria) i d’Alberto Bravo (vocal) per Raquel Pérez i Alejandro Tomás Fernández, dos socis de la secció jove de l’entitat que esepren aportar frescura a UTYAC. D’aquesta manera, la Junta queda formada per Verónica Moreno (Presidenta), Antonio Guillén (Vicepresident), Víctor Martín (Secretari), Gerard Mas (Tresorer), Carlos Grasa, Asterio Zoroa i les dues noves incorporacions.

Per altra banda, es va recordar que el proper diumenge, 1 de desembre, la UTYAC despedirà l’any amb una capea a una ramaderia de les Terres de l’Ebre per a que els seus socis més atrevits puguin torejar alguns animals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.