Comença la Festa Major de Cardona

A les 00:00h del dissabte 8 de setembre començarà la Festa Major de Cardona 2018 amb el “txupinasso”.

Posteriorment, un seguit de concerts animarà la vila fins poc aviat de les 8:00h, quan tindrà lloc el primer encierro. A les 19:30h el toro tornarà a prendre importancia. Es realitzarà un concurs de retalladors a la plaça de bous i tot seguit, Corre de bou tradicional, amb la típica cargolera, i exhibició de toreig, l’única en tot Catalunya.

L’endemà, diumenge 9 de setembre, la tauromaquia seguirà present. A les 11:30h hi haurà una trobada de bicibous amb la Penya Les Barreres a la plaça i a continuació un Corre de bou infantil. Hores més tard, a les 17:30h, es celebrarà el segon Corre de bou tradicional. A la mitja part es traurà un bou de cartró per als més petits, a càrrec de la Penya El Calaixó.

El dilluns s’haurà de matinar per córrer o assistir al segon encierro pels carrers de Cardona, que iniciarà a les 8:00h. Aquest encierro estarà patrocinat per la Penya Les Barreres. A les 12:30h, Corre de bou infantil pels carrers de Cardona amb la Penya El Calaixó. El plat fort del dia arribarà a les 17:00h amb la cercavila de calaixons i desencaixonada. Posteriorment, Corre de bou tradicional amenitzat per la Banda de Música de Cardona i Xaranga Màgic.

Però això no acabarà aquí. Els cardonins tindran tres dies de Corre de bou popular amb vaquetes en els següents horaris: dijous, 20:30h; divendres i dissabte, 22:15h.

El diumenge 16 de setembre a les 17:00h posarà punt i final als espectacles taurins, el ja tradicional Festival còmic taurí, a benefici de la Residència de 3a edat Sant Jaume.

Aquests seran els bous de la Festa Major:

Per consultar tots els actes de la Festa Major de Cardona 2018 es pot visitar el següent enllaç: PROGAMACIÓ 

4 comentarios en “Comença la Festa Major de Cardona

  1. Nos dejamos una de las cosas importantes que novilleros lidiaran los novillos,aparte de la cargolera y el correbou también actúan de momento los novilleros.

    1. Hola Joskia,
      Como bien dices no se indica una de las cosas más importantes, los toreros, ya que el Ayuntamiento no los mencionan desde hace años en el programa oficial de fiestas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.