Comença l’intens cap de setmana taurí a Barcelona

L’associacionisme taurí a Catalunya segueix ben actiu malgrat el context social actual, gens favorable per defensar la tauromàquia.

Prova d’això, és l’intens cap de setmana que hi ha programat. Començarà avui divendres al Prat de Llobregat amb una conferència titulada “Recuerdos y añoranzas de la Barcelona más taurina”. Raúl Felices, banderiller català i autor del llibre La Catalunya Taurina, serà qui ens transportarà a través de la paraula i una presentació de diapositives a una època gloriosa de la ciutat comtal.

L’endemà, també al Prat, hi haurà un col·loqui entre Gerard Mas, Andrés Moreno, Ricardo Monzó i Manolo Porcel on es centraran en la figura del toro com a animal únic. És amb tota certesa, una bona manera de passar la tarda escoltant la sabiduría del ramader i matador Moreno i conèixer l’opinió del torero del Prat Manolo Porcel.

Els dos actes tindran lloc a les 19h al Centre Cívic Ribera Baixa (carrer Dolores Ibarruri, 45-47, de El Prat de Llobregat).

I diumenge a les 12h del matí hi haurà un acte de màxim interès organitzat per la UTYAC al Ateneu Adrianenc de Sant Adrià del Besòs. Un dels ramaders més importants del panorama taurí, Ricardo Gallardo, propietari de Fuente Ymbro, conversarà amb Gerard Mas i aniran tractant diferents temes relacionats amb el toro, el camp i les particularitats de la seva ramaderia. Una setmana després, serà Paco March qui intentarà treure-li el màxim suc possible a Álvaro Martínez Conradi, ramader de La Quinta, en un acte també organitzat per la UTYAC.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.