Maxime Solera es despedirà com a noveller a Las Ventas

Plaza 1 ha fet oficials els primers quatre cartells de la temporada madrilenya, que seran dues novellades i dues corrides més els diumenges de Rams i Pasqua.

Maxime Solera, es despedirà com a noveller a Las Ventas amb una novellada de María Cascón i uns companys de cartell que tampoc li posaran fàcil, el també francès Carlos Olsina i Francisco Montero, un dels novellers a tenir en compte per aquesta temporada. Aquesta serà la segona compareixença de Solera a la plaça més important del món, ja que a l’agost passat va lidiar una de Dolores Aguirre, aconseguint donar una volta a l’arena.

La temporada començarà el 22 de març amb una novellada de Fuente Ymbro, que lidiarà sis vegades a Las Ventas durant 2020, pels mexicans Alejandro Adame i Isaac Fonseca, que faran la seva presentació i Fernando Plaza. Els cartells dels diumenges de Rams i Pasqua estaran formats per matadors joves com Tomás Campos, Francisco José Espada, Galdós o Colombo i altres amb més experiència com Luque o López Simón.

Les combinacions queden així:

  • Diumenge, 22 de març. Novells de Fuente Ymbro per a Alejandro Adame, Fernando Plaza i Isaac Fonseca.
  • Diumenge, 29 de març. Novells dd Maria Cascón per a Maxime Solera, Carlos Olsina i Francisco Montero.
  • Diumenge, 5 d’abril. Toros de El Puerto de San Lorenzo – La Ventana del Puerto per a Daniel Luque, López Simón i Joaquín Galdós.
  • Diumenge, 12 d’abril. Toros de El Pilar – Moisés Fraile per a Tomás Campos, Francisco José Espada i Jesús Enrique Colombo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.