Ja hi ha data per a la consulta sobre els correbous de Vidreres

El municipi de Vidreres (Girona) celebrarà el proper 15 de març una consulta per decidir si prohibeixen els correbous, un dels actes més antics i amb major popularitat del programa de la seva festa major.

La consulta es realitzarà de manera presencial al Centre Cívic de la localitat i hi podran participar els majors de 16 anys, que hauran de contestar la pregunta “Vols correbous a Vidreres?”. La campanya per demanar el vot a favor o en contra s’allargarà entre l’1 de març i el 13 de març, dos dies abans de la votació. La data ha sigut acordada entre el consistori, la Comissió organitzadora dels correbous i l’Associació de Defensa Ambiental i Animal.

Els correbous de Vidreres són els últims que es mantenen a la provincia de Girona, però es van posar en qüestió el passat mes de setembre quan un toro va escapar-se de la plaça i va ferir un total de 19 persones. Per l’alcalde, Jordi Camps, “és molt important que en aquest procés hi hagi el màxim de participació possible, demostrant que el poble ha sortit a votar i ha decidit ”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.