Sortida del Club de Activitats Taurines a Guadalajara

El cap de setmana de pasqua el Club va realitzar una nova sortida, aquesta vegada a terres de Guadalajara. Sortida de dos dies on tots els assistents vam gaudir de la nostra afició comuna. Parlar de toros, aprendre, canviar impressions, discutir, escoltar, veure el toro en llibertat, torejar. Tot això en el millor dels ambients, ple d’anècdotes, històries gracioses i emocionants. Què més es pot demanar!!

El primer dia vam anar a la finca de “Valtaja”, la vam visitar i vam ser excel·lentment tractats. Els més valents es van atrevir amb quatre vaquetes variades de comportament amb les quals els afeccionats es van esforçar deixant moments meritoris i en ocasions brillants. A més, en la tienta vam poder gaudir de la presència del picador Pepe Aguado que ens va explicar la seva labor amb paciència i generositat, a més de picar totes quatre vaquetes de forma magistral. Així mateix, el noveller català Antonio Cuadra ens va acompanyar torejant una vaca amb el vestit de llums de cara a preparar el que seria el seu primer compromís de la temporada a Vinaròs, novellada a hores d’ara ja celebrada i que afortunadament va sortejar amb èxit.
El segon dia, vam visitar la ramaderia de Cantinuevo en la que vam gaudir veient els seus cavalls àrabs, les seves instal·lacions i la seva ramaderia de toros. El toro al camp. Vam ser testimonis de la casta d’una vaca brava defensant al seu vedell i de la imponent i majestuosa presència del toro brau al camp. Alguns dels assistents encara van tenir ganes, valor i afició per torejar un vedell a la fantàstica plaça de toros coberta de la ramaderia.
En resum, gran cap de setmana, amb aquesta afició i l’excel·lent ambient compartit és fàcil endevinar que aquesta sortida no serà l’última. Gràcies a tots i fins a una altra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.