Els bous de Muro

Ja estan en els corrals de la plaça de toros de Muro els exemplars que es lidiaran a la corrida que se celebrarà el proper dissabte i que servirà per inaugurar la temporada taurina a l’illa de Mallorca. Tots els toros, que han passat el primer reconeixement a la seva arribada, pertanyen al ferro de Sayalero i Bandrés i en el seu conjunt supera amb escreix la presentació respecte a anys anteriors. I és que cal recordar que aquesta és la correguda que estava prevista per ser bregada el 30 de Maig a la plaça de toros de Càceres i que la seva consegüent suspensió va causar tanta polèmica. Càceres es plaça de 2a categoria i Muro de 3a, per tant podriem dir que en quant a la presentació dels toros s’ha apujat un escaló.
La terna està formada per Vicente Barrera, Antón Cortés i Miguel Abellán. Aquest últim, i segons les nostres últimes informacions, està previst que estigui restablert per fer el passeig a Muro. Tan sols una setmana després de l’espectacular banyada sofrida a la cara, mentre intentava executar la sort suprema al seu primer toro, a la plaça de Las Ventas.

2 comentarios en “Els bous de Muro

  1. Este año se ha lucido Manolo Martín con la presentación del ganado que se lidiará mañana tarde en Muro, hacia muchos años que no venia a este coso una corrida tan bien presentada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.