Es busquen finalistes

A falta de la disputa de l’ultima prova en jornada campera, els alumnes mes destacats del II Curso de Aficionados Practicos de Catalunya es juguen una plaça al cartell final del Festival que se celebrarà el 26 de gener.

El passat diumenge el grup es va desplaçar a terres aragoneses per a participar en la segona prova amb vaquetes a la ramaderia de Jesus Marcen. Allà tots els participants van demostrar el nivell assolit als entrenaments de Santa Perpètua.

Les correccions i la tècnica que els participants van adquirint al parc del Cim Vallés, es posa de manifest en aquestes proves davant dels animals, a on també es prova el valor de cadascú. El matador Enrique Guillén i el banderiller Omar Guerra imparteixen les classes de toreig de saló cada da diumenge, que a més es combinen amb les proves amb animals i les visites d’altres professionals, com la darrera de l’extorero Angel Leria.

Un cop més cal destacar el bon joc del ramat de Jesus Marcen que van fer possible el lluïment de Toño Fernandez, Juan Martinez, Jordi Moran, Jorge Cebrian, Fernando Azuaga, Fernando Martin, Fernando Casanova, Antonio Guiillen, Nuez Paricio, David de la Cueva, Fernandez Ponce, Joan Adell, Lorena Paricio, Agustin Salmeron i Angel Cebrian.

D’altra banda, per tal de donar suport i recolzar a tots els participants, l’organització convida als afeccionats a viatjar amb ells al darrer tentadero abans de la gran final, d’aquesta manera podran viure una jornada taurina i comprovar insitu les evolucions tauròmaques dels alumnes. La cita serà el proper diumenge 15 de desembre i es disposaran autocars que sortiran des de  La Monumental, per a fer la reserva de plaça els interessats hauran de trucar als telèfons 616146693-675970282.

Un comentario en “Es busquen finalistes

  1. Un plaer poder compartir tot el que puc amb aquest grup d’aficionats, que sobre tot son exelents persones. Felicitar a tots el alumnes per el nivell que estan aconseguint.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.