Espectacular setmana de toros a Alcanar

El municipi d’Alcanar, a la comarca del Montsià, acollirà una gran setmana de toros on hi participaran algunes de les millors ramaderies dedicades als bous al carrer.

Les festes taurines, organitzades per Tradició Canareva amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcanar, començaran la nit del 12 al 13 de maig amb un bou embolat al carrer a les 00:05h. A les 10:30h del matí i a les 9h de la nit hi haurà un bou capllaçat i a les 6 de la tarda vaquetes de Mansilla. El diumenge 14 a les 11:30h hi haurà una prova de La Paloma, a les 18h tarda de bous de la mateixa ramaderia i a les 22:30h s’embolaran dos toros, un de La Paloma i un altre de El Gallo.

Els actes taurins continuaran, després d’un dia de descans, el dimarts a les 12:30h amb una prova de Mansilla. La tarda la protagonitzaran els animals d’Alberto Garrido així com el bou embolat de les 22:30h. Els toros de dimecres, seguint la mateixa estructura que el dia anterior, seran de Miró i Hermanos Ozcoz per partida doble. La prova del dijous, a les 12:30h, i la tarda, 18h, aniran a càrrec d’Eliseo i El Gallo respectivament. L’endemà, divendres 19, a les 12:30h es provaran els animals de Messeguer, a les 18h apareixeran els toros de Benavent i a les 22:30h hi haurà un bou embolat d’aquesta última ramaderia. La darrera jornada de la intensa setmana de toros s’iniciarà amb una altra prova de Mansilla, continuarà amb una tarda de Machancoses a les 18h i es finalitzarà amb un bou embolat també de Machancoses.

Un comentario en “Espectacular setmana de toros a Alcanar

  1. Aquests nois de l’Ebre haurien de vigilar les faltes d’ortografia que sempre hi ha als seus cartells i vídeos. Atenció i respecte a la nostra llengua.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.