Jesús Fernández, examen de setembre a Las Ventas

El noveller català Jesús Fernández tornarà a fer el passeig a la Monumental de Las Ventas. Després d’actuar el passat 28 de juny, Fernández tornarà a tenir una gran oportunitat, en aquesta ocasió dins del cicle de encastes minoritaris que es celebrarà a la plaça de toros més important del món, dins d’un temporada que el noveller ha basat en terres franceses.

El torero de Sant Boi de Llobregat està anunciat, el proper 29 de setembre, a la novellada concurs de ramaderies. Es torejaran animals de Juan Luis Fraile Martín (Graciliano-Santa Coloma), Sánchez Cobaleda (Vega-Villar), José Joaquín Moreno de Silva (Saltillo), Manuel Quintas (Martínez-Jijona), Paloma Sánchez-Rico de Terrones (Clairac-Gamero Cívico) i La Interrogación (Coquilla-Santa Coloma), en un cartell format per Francisco Pajares, Jesús Fernández i Alberto Escobar.

Els novells seran lidiats per ordre d’antiguitat, per la qual cosa a Fernández li cabran en sort el de Sánchez Cobaleda i el de Paloma Sánchez-Rico de Terrones.

Actualment, Jesús Fernández compta en el seu haver en aquest 2013 amb sis novellades i tres orelles, aconseguint en l’última d’elles un gran triomf a la localitat francesa de Millas, on va aconseguir el doble trofeu d’un novell de Valdefresno.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.