Jesus Fernandez, orella a Calasparra

Tot i endur-se el pitjor lot de la tarda.Jesús Fernández destaca a la plaça de Calasparra, guanya una orella i deixa bones sensacions en l’ambient de cara al seu important compromís de Las Ventas.

Jesús va ser capaç de remuntar en la lidia del primer bou de la tarda i guanyar una orella sense cap col·laboració de l’astat. De la ramaderia de El Cubo, l’animal es defensava  amb manses embestides que no li van donar més possibilitat de triomf. Jesús va estar ferm i valent. El seu segon no va mostrar lluita en cap moment en una lidia impossible.

Fran Gómez va trobar-se amb Caprichoso, bou que va ser premiat amb la volta a l’anell i a les postres, com el millor bou de la XXIV Feria Taurina del Arroz de Calasparra.El jove noveller va guanyar les dues orelles de l’astat. Va completar la tarda Rafael Cerro que també va tocar pèl. Segons diuen, una orella de menys valor.

De la tarda d’ahir cal destacar també, l’actuació del germà de Jesus, el banderiller català Vicente Osuna, que va ser premiat pel Club Taurino de Calasparra com el millor banderiller de la Feria, després del terç de banderilles que va protagonitzar amb el quart bou de la tarda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.