José Tomás i Nimes tornen al centre de Barcelona

L’editorial Edicions Bellaterra, possiblement la més activa pel que fa a publicacions taurines, presentarà novament a Barcelona el llibre “José Tomás, de Nimes al cielo“. Amb aquest nou acte, es tracta no només recordar aquella gloriosa matinal del 16 de setembre de 2012 al Coliseo de Nimes, sinó també, analitzar tant la tradició taurina de Barcelona com la protecció i foment de la Festa dels toros a França .

A l’acte, intervindran Tono Chamaco (torero i fill d’Antonio Borrero “Chamaco“) i els coautors de l’obra Alberto Taurel (aficionat), Joaquín Luna (redactor en cap d’Internacional de La Vanguardia) i Paco March (crític taurí) .

El llibre compta amb nombroses i impactants fotografies d’aquell 16 setembre 2012, d’altres tants articles de testimonis presencials d’aquell matí (inclòs el del nostre company Paco Píriz), a més de totes les dades tècniques de la correguda i de les dades biogràfiques del propi torero .

La presentació es durà a terme, en ple centre de la ciutat comtal, el dijous 30 de gener a les 19h a la Casa del Llibre, al Passeig de Gràcia 62, de Barcelona.

La presentació del llibre al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Un comentario en “José Tomás i Nimes tornen al centre de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.