La jornada

El jove Jesús Fernández destaca en la jornada taurina dels catalans. El dissabte, Jesus va poder sortir a collibé i per la porta gran de la plaça de toros d’Alovera (Guadalajara). S’enfrontava als animals de El Cubo i va tallar una orella a cada novell. Van completar el cartell Juan Manuel Jimenez (orella i ovació) i Juan Manuel Cordero (ovació i ovació). El de Viladecans està madurant molt el seu toreig en el conegut Valle del Terror i ha deixat bones sensacions en places del circuit novilleril com Calasparra o Arganda del Rey.

També dissabte Serafin Marin rebía dues ovacions a la plaça de Navaluenga (Avila) després de lidiar animals de Gregorio Garzón Valdenebro. Sergio Aguilar i David Mora, sí que van tocar pel, i van guanyar una orella cadescún en la mateixa tarda.

En la tarda del diumenge, Serafin Marin ha torejat a la plaça d’Albacete i ha perdut la porta gran per punxar una actuació molt destacada, tot i que sí que ha pogut tallar una orella del seu segón toro. Els toros eren de El Puerto de San Lorenzo i Leandro, company de cartell, ha tingut una mala tarda (xiulets i bronca). El tercer espassa, Sergio Serrano, també ha passejat una orella i ha saludat altre ovació.

A Alcañiz (Teruel) López Díaz, compartía cartell amb el mediàtic Víctor Janeiro i Paul Abadía Serranito, per a estoquejar un lot de La Casa de los Toreros. Els tres  han sotit molt motivats i contagiats per un ambient festiu s’han guanyat una orella cadescún.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.