La participació dels joves d’UTYAC al III Congrés Taurí de Catalunya

La secció jove d’UTYAC prendrà importància al III Congrés Taurí de Catalunya, que se celebra de divendres 30 de gener a diumenge 1 de febrer i que, sobre el paper, sembla augurar un triomf assegurat.

Durant aquest intens cap de setmana passaran per La Bòbila de l’Hospitalet, centre cultural on es realitza el congrés, toreros com Francisco Rivera “Paquirri”, Serafín Marín i Diego Urdiales, ramaders de renom com Adolfo Martín, periodistes destacats com Francisco March, Ángel González Abad, Patricia Navarro i finalment Salvador Boix.
Serà dissabte a les 12h quan el congrés compti, de manera més notòria, amb la presència dels joves d’UTYAC que entregaran el primer trofeu Sant Jordi de Tauromàquia a Serafín Marín, padrí de la secció i màxim representant de la tauromàquia catalana. Els joves d’UTYAC han cregut oportú que el primer premiat amb aquest guardó fos el torero català per la seva defensa incansable de la Tauromàquia i per estar sempre al costat de la resistència taurina catalana. Aquest premi creat i fallat pels joves pretén instaurar-se en pròximes edicions del congrés, premiant un personatge taurí o un fet destacable a nivell nacional. Per altra banda també servirà per intentar involucrar els socis més joves dins d’UTYAC. Amb l’entrega del trofeu s’oficialitzarà la presentació d’aquesta secció que cada cop compta amb més integrants per tot el territori català.

Un altre acte on també participaran els joves serà el del toreig de saló que es realitzarà el dissabte a les 11h a la esplanada del centre cultural de la Bòbila. Constarà d’una exhibició de toreig a càrrec de Serafín Marín i posteriorment es convidarà a participar a tots aquells aficionats que ho desitgin.

Tant amb l’atractiu cartell del congrés com amb la participació del jovent en el mateix, esperem que s’animin nous aficionats joves a formar part de la associació taurina més important de Catalunya per així poder continuar defensant la tauromàquia de manera tan activa com s’ha estat fent aquets darrers anys.

Per tal de facilitar l’assistència cal recordar que el centre cultural de La Bòbila està a un minut caminant de l’estació de metro Can Vidalet de la línia 5.

Per últim, tots aquells aficionats que vulguin conèixer les noticies relacionades amb els joves d’UTYAC ho poden fer gràcies a Twitter a través de @JovenesUTYAC i a Facebook a la pàgina de Jóvenes de UTYAC. El correu electrònic és jovenesutyac@hotmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.