La UTYAC renova els seus sopars i el I Curso es tanca oficialment

L’activitat taurina no decau en les diferents associacions i entitats catalanes. Una de les més actives, la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya continua amb les seves iniciatives, intentant mantenir connectats i actius al major nombre d’aficionats possibles. Per això, des de fa un any celebra un sopar mensual, que a partir d’aquesta ocasió, prendrà una variant més didàctica i que buscarà la participació directa dels assistents.

El matador de toros Enrique Molina serà el convidat al sopar de UTYAC el divendres, que es celebrarà al seu lloc habitual, al Bar El Jardín de Badalona. Molina, nascut a Granada però establert a Barcelona des de molt jove, és un dels personatges romàntics de la Catalunya taurina actual i serà el fil conductor d’aquest primer col · loqui organitzat per l’entusiasta associació catalana. La intenció és que sigui una xerrada amena en la qual puguin participar tots els assistents, on Molina explicarà la seva personal vivència al món dels toros i que es durà a terme en finalitzar el sopar. Per més informació, es poden enviar correus a utyac@hotmail.com, així com en el seu perfil de Facebook.

Per la seva banda, el I Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya prepara un altre acte per tancar de manera familiar i festiva aquesta extraordinària iniciativa que tan bona resposta va tenir entre els aficionats. La data serà el diumenge 14 d’abril, quan es programarà una sessió de toreig de saló, per després finalitzar amb un dinar, també al Bar El Jardí. Es pretén d’aquesta manera, ajuntar a molts dels alumnes i aficionats, per poder celebrar d’aquesta manera el I Curso que tan bon sabor va deixar entre els participants i organitzadors. A través de la seva pàgina a la xarxa social de Facebook es pot trobar més informació. També a través del seu correu electrònic, aficionadospracticoscatalanes@hotmail.es.

Un comentario en “La UTYAC renova els seus sopars i el I Curso es tanca oficialment

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.