Les escoles de França i Catalunya segellen el seu acord

El passat dilluns 25 de juliol, va tenir lloc a la localitat francesa de Perpinyà l’acte protocolari de la signatura del conveni entre l’Escola Taurina de Catalunya i el Centre Francès de Tauromàquia. Es tracta d’un conveni de fusió i ajuda entre els dos centres, amb la finalitat, entre altres aspectes, que els alumnes catalans tinguin l’oportunitat de torejar, cosa que tenen gairebé impossible a la seva terra, i els alumnes francesos, d’altra banda , es puguin veure influenciats pels espanyols.

En els jardins del Palais des Rois de Majorque, aprofitant la presentació de la Feria de Millás, van estar presents els directius d’ambdós centres: Christian Lesur per part dels francesos i Luis Alcántara i Manuel Salmerón per part catalana. Cal destacar que aquests últims van ser acompanyats pel màxim exponent de l’Escola, el destre Serafín Marín.

L’acord es va segellar davant el President del Congrés Regional del Rosselló-Llenguadoc, Monsier Christian Bourquin (càrrec corresponent a President de Comunitat Autònoma en el nostre país). S’espera que aquesta aliança pugui donar molts fruits en el futur. De moment, els alumnes catalans han tingut l’oportunitat ja en aquestes dates de demostrar les seves condicions en diversos festejos celebrats en places franceses. Els Abel Robles, Alejandro de Benito, Antonio Tobaruela, Carlos Martínez, o Jonathan Dublino, poden demostrar d’aquesta manera al país veí que Catalunya és una terra que, malgrat les circumstàncies, no cessarà de crear noves figures, per assegurar així el futur de la nostra Festa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.