Les properes cites taurines

Demà dijous amb la presentació del llibre de Paco March, “Crónicas para un adios. O no” es reactiven els actes taurins a Catalunya. Els aficionats catalans tenim una cita dijous, divendres i diumenge…

Com ja hem avançat la cita de demà es amb Paco March, a la llibreria Laie de Barcelona situada al carrer Pau Claris 85,  on a partir de les 19:30 hores presentarà el seu llibre “Crónicas para un adios. O no”, un recull dels seus articles i cròniques publicades al diari  La Vanguardia i al portal Burladero.com. L’acte també comptarà amb la presència del reconegut aficionat i defensor dels toros Jaume Josa, biòleg del CSIC i amb l’Albert Gimeno, periodista del diari La Vanguardia.

La següent cita taurina es el divendres a Manlleu, ja que gràcies a la Penya Manlleuenca Salvador Boix, presenterà el seu llibre guanyador del premi  Hoy 2011, “Toros Sí, una defensa raonada” al Centre Cívic Frederica Montseny, situat a l’avinguda  Puigmal 137-139, de Manlleu. L’acte començarà a partir de les 8 de la tarda.

La setmana taurina conclou el diumenge amb la primera assemblea general de socis de la UTYAC que se celebrarà a la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya a les 11:30 hores. On també es fa na crida a tots els aficionats, encara que no siguin socis d’UTYAC per parlar de propostes i activitats taurines de cara al proper any.

5 comentarios en “Les properes cites taurines

  1. Gimeno, las Conferencias de la Casa de Madrid este año se han suspendido por problemas en la organización.

  2. Alguien nos podría informar por qué este año no hay conferencias en la Casa de Madrid. ¿También las ha prohibido el parlamento catalán?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.