Mendes, Fernández, UTYAC… Protagonistes a l’Hospitalet

L’Hospitalet de Llobregat tindrà més accent taurí en aquests dies. Mendes, UTYAC, Jesús Fernández, Vadebraus… Seran alguns dels protagonistes de la Semana Cultural de la Peña Taurina Ángel Lería de Zarza Capilla a partir de demà.

Dimecres, a les 20:00 hores, la primera jornada estarà protagonitzada pel nostre company Gerard Mas i Víctor Martín, tots dos de la secció Jóvenes de UTYAC, que parlaran en una conferència de “Juventud y Toros”.

El divendres, dia 12 de febrer i també a les vuit de la tarda, Paco March, president de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, acompanyarà a Víctor Mendes. Tots dos dialogaran sota el títol “Víctor Mendes, la gran figura portuguesa”.

Després d’aquest segon acte, que tancarà la Semana Cultural que en aquesta edició està dedicada al desaparegut periodista Juan López “Juanele”, l’entitat, presidida per Juan Gallego, lliurarà els seus trofeus anuals. Mendes per la seva trajectòria taurina, Jesús Fernández per la seva triomfal alternativa, Manuel De Reyes com a alumne destacat de l’escola catalana, Fernando del Arco per haver recuperat les conferències de la Casa de Madrid a Barcelona i aquest portal, després de la seva renovació del passat any, recolliran el guardó, posant punt i final a dos dies de toros.

Els actes se celebraran a la seu de l’entitat, situada en el carrer Abedul, número 5, de la ciutat de l’Hospitalet. En acabar cada acte, se servirà un vi d’honor.Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.