Nou atac antitaurí

Els antitaurins, cada cop més radicalitzats i violents, continuen cometent actes vandàlics amb total impunitat.

En aquesta ocasió han atacat la finca de la ramadera Angelina Mur, a Alfara de Carles (Tarragona), amb pintades i missatges a la porta d’entrada. Com es pot observar a les fotografies que il·lustren la notícia, els antitaurins han deixat escrites les típiques frases com: “tauromaquia abolición”, “la tortura no es cultura” i “la violencia no puede ser un arte”. A part, n’han escrit dues més a terra. En una hi posa: “vive y deja vivir” i l’altre, més absurda encara, diu: “bienvenidos a la edad media”. Unes frases que farien gràcia si no fos per la gravetat dels fets.

La situació s’està posant cada cop més tensa. La violència antitaurina va en augment i sembla que ni la policia ni la justícia facin res per evitar-ho. Els taurins, professionals i aficionats, a part de viure sense corrides de toros a Catalunya, hem de suportar insults, amenaces de mort i pintades tan desagradables com aquestes, entre altres coses. Costa d’entendre l’actitut de les autoritats ja que per una banda no se’ls posa fre i per l’altra, degut a les seves declaracions tan contraries i malintencionades contra la tauromàquia inciten, en certa manera, a que segueixin produint-se a actuacions similars.

La violència, en qualsevol dels seus àmbits, mai ha de quedar impune. Ja va sent hora que es sancionin els antitaurins radicals que ens insulten i ens amenacen i, al mateix temps, que s’aturi la persecució que estem vivint per culpa de les declaracions dels antitaurins amb americana i corbata que estan al parlament i a les televisions.

Fa temps que s’està avisant de la perillositat que suposa mantenir aquest clima de crispació i, en definitiva, d’odi cap als taurins. Tot sembla indicar, si no ho frenen les autoritats, que això acabarà petant per algun lloc. Son masses atacs en molt poc temps els que estem patint i els antituarins segueixen traspassat el límit una vegada darrera l’altra sense cap conseqüència. Per tant, com que sembla que demanant només respecte i tolerància no n’hi ha prou, ens veiem obligats a demanar protecció per evitar que passi alguna cosa més greu.

Fotografies: Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.