Obert el cicle de conferències de la Federació

Divendres passat va començar el cicle de Conferències de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya ( FETC ) . El saló de la seu de l’entitat es va omplir completament d’aficionats per escoltar la conferència Un antes y un después de la ILP , a càrrec d’Alejandro Gasch , advocat de la FETC , acompanyat per Fernando del Arco , que va presentar l’acte , i Juan Segura Palomares , president honorífic de l’entitat, que obria amb les seves paraules la conferència .

Gasch no va poder estar acompanyat de Luis María Gibert , president de la Federació , ja que no va poder acudir per estar convalescent i per prescripció mèdica . L’advocat ha destacat punt per punt la importància de la ILP aprovada al Senat , ” que millora molt la que nosaltres presentem” , ja que abasta molt més que la corrida de toros , ja que s’esmenta com Tauromàquia .

Després de la lectura i explicació de l’articulat de la llei, Gasch va argumentar que ” des del meu punt de vista com a jurista , amb aquesta llei a la mà , avui es podrien donar toros aquí , a la Monumental “, encara que això suposaria haver d’entrar en un contenciós amb la Generalitat , ja que aquesta negaria tot tipus de permisos per a la celebració de l’espectacle . L’acte va finalitzar amb un reconeixement unànime a la tasca del president Gibert , gran artífex i al capdavant de la ILP que va aconseguir presentar més de 600.000 signatures per blindar la tauromàquia com a Patrimoni Cultural Immaterial .

Un comentario en “Obert el cicle de conferències de la Federació

  1. Si amb la llei a la mà es poden donar toros, com és que ningú s’atreveix a obrir la Monumental. On són els empresaris? On s’amaguen els Balañá, els Matillas,…( Bé, es preferible que no l’obri en Matilla ja que ens oferirà el seu cartell estrella – Padilla, Cordobés i fandi -)Potser cal que algú hi posi una mica de c…. ,agafi el toro per les banyes i organitzi un cartell important que ompli la plaça a vessar. Un ” mano a mano” entre José Tomás i Ivan Fandiño amb “Victorinos” i es podriem omplir dues Monumentals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.