Setmana Taurina de L’Hospitalet

Comença la setmana Cultural i Taurina de L’Hospitalet, organitzada per la Penya taurina Angel Leria de Zarzacapilla, constarà de dues conferencies i es culminarà amb l’entrega dels premis taurins Ciutat de L’Hospitalet 2012.

Demà dimecres a partir de les 20 hores, Marilen Barceló, vicepresidenta de la FETC i nova presidenta del Club taurino Gallito y Belmonte, serà l’encarregada d’obrir el cicle amb una conferència titulada Puerta Grande.

El divendres 15 de març també a partir de les 20 hores, el matador Vicente Barrera i el nostre company Raul Felices, parlaran conjuntament entorn a Una vida dedicada al toro.

Posteriorment i per concloure les jornades taurines, s’entregaran els premis Ciutat de L’Hospitalet 2012 a Antonio Barrera, com a homenatge a la seva carrera taurina. Al programa Tendido 5 de Radio Sant Boi, per complir mes de 1000 programes en antena. A UTYAC per la seva dedicació en la defensa de la cultura taurina a Catalunya i per organitzar el 1er Congrés Taurí de Catalunya. A Luís Maria Gibert per a triomfar amb la Iniciativa Legislativa Popular per a declarar els toros com a Bé d’Interès Cultural. I finalment a Antonio Cuadra el noveller més prometedor de l’Escola Taurina de Catalunya.

Tots els actes s’organitzaran a la seu de la penya taurina Angel Leria de Zarzacapilla, situada al carrer Abedul 6 de L’Hospitalet de Llobregat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.