La UTYAC i la Federació celebren la seva assemblea

Dos de les entitats taurines catalanes celebren aquesta setmana la seva assemblea amb la qual tancaran el seu any. 

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) la portarà a terme aquest dijous, dia 15 de desembre. Serà a les vuit del vespre quan la FETC, que presideix Paco March, rendirà compte a les entitats federades de l’estat en el que es troba. La junta directiva de la Federació, que tot just acaba de complir dos anys al front de la mateixa, explicarà totes les accions fetes en aquest 2016, així com les previsions de cara a l’any vinent.

Per la seva banda, la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC), presidida per Paco Píriz, realitzarà la seva assemblea de socis colaboradors 24 hores després. Com és habitual des de la seva fundació, l’entitat que més i continuades accions porta a terme cada any, presentarà el seu estat de comptes i l’elecció dels membres de la junta directiva, així com les actvitats previstes pel proper 2017. L’assemblea de la UTYAC també està convocada a les 20:00 hores del divendres, dia 16 de desembre.

Ambdues se celebraran a la seu de la Federació, situada al carrer de Rocafort 235-237, 5º 1ª, escala Dreta, de Barcelona.

Assemblea d’UTYAC de l’any 2015

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.