El Partit Solidari d’UTYAC, un èxit dels taurins catalans

Un any més, la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) va organitzar el partit de futbol solidari per recaptar joguines i aliments. La cita va tornar a comptar amb el suport de toreros i afeccionats, malgrat les dificultats amb les quals qualsevol iniciativa taurina es troba per aconseguir difusió.

No solament els mitjans d’informació més generals van tornar a silenciar un noble acte, sinó que fins i tot mitjans taurins que donen cobertura a actes similars van passar també olímpicament del tema. Potser perquè no era 24 de setembre, el dia de mirar a la Catalunya Taurina. Encara que no hagués estat de més. No tots així ho van fer, afortunadament. I molt menys els que van acudir ahir al matí fins al Camp Municipal de Llefià a Badalona per unir-se solidàriament als més necessitats. La Fundación Adra va ser la beneficiària dels centenars de quilos d’aliments i de joguines recaptades.
Allà, junt a un important nombre d’espectadors units a la causa, un equip de toreros catalans es va enfrontar a un d’afeccionats. Abel Robles (aquest any com a únic representant d’or en actiu), matadors retirats com Ángel Lería i Alfonso Casado, banderillers com David Valenzuela, Enrique Guillén, Omar Guerra, Fernando Casanova, Modesto Carrasquero, Raúl Felices i Antonio Guillén, afeccionats pràctics, socis i membres de la junta directiva d’UTYAC com el seu president Paco Píriz. Tots al cinquè partit solidari, on el resultat va ser favorable als de llums. I un altre any més, el resultat va tornar a ser el de menys.

La jornada va finalitzar amb el també tradicional menjar de nadal que també organitzava UTYAC i que posa punt final a les activitats que l’entitat organitza al llarg de cada any. Va ser a Badalona, en el Restaurant Els Fogons, on l’afició catalana donava la seva penúltima mostra de permanència. Òbviament, el brindis va tenir la destinació i el desig que el 2016 recuperi la llibertat quan es dicti aquesta sentència del Tribunal Constitucional.

Fútbol UTYAC

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.