I Curso de Aficionados Practicos de Cataluña

Ja està preparat el cartell anunciador del Festival que posarà  el punt i final al I Curso de Aficionados Practicos de Cataluña. En doble sessió, de matí i de tarda, es celebrarà una completa jornada taurina. Serà el proper diumenge 10 de març a la plaça de toros de Ceret.

La festa començarà al matí,a partir de les 10:30 hores es farà una tienta per a tots els i les aprenents que han participat en el curs i tindran la possibilitat d’avaluar els seus progressos en una prova de veritat on s’enfrontaran a un animal brau en una plaça de toros.

A les 13:30 hores esta previst un dinar de germanor entre les dues aficions la catalana i la francesa, que a més servirà per aplegar els alumnes de les dues seus, Barcelona i Ceret, on s’ha celebrat el I Curso de Aficionados Practicos de Cataluña. El tiberi serà a la pròpia plaça de toros i per assistir-hi cal reservar plaça amb antelació posant-se en contacte amb Enrique (675970282) o Omar (616146693).

Per la tarda a partir de les 16:00 hores, es el torn dels 6 primers classificats del curs, els alumnes mes avantatjats lidiaran reses d’una ramaderia tan reconeguda com es la de Mari Carmen Camacho i seràn els encarregats de concloure aquesta gran iniciativa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.