La artilleria pesada

Potser amb els ánims mimbats per la “derrota” d’una partida  que no era la nostra. Era una derrota anunciada amb antel·lació. Com en la Crónica de una muerte anunciada de Garcia Márquez, no s’esperava cap sorpresa i no la hi va haver.  No era la nostra guerra i la decissió parlamentària no ens ha d’afectar. La nostra guerra, aquella que vam batejar com la guerra de trinxeres el passat setembre, encara no ha acabat. Seguim en ambdós fronts. Amb els que teniem fins ara. Els únics que ens donen esperança: La ILP i el recurs del TC. ¿Que hi podiem esperar de qui ens han negat? Res, paper mullat.

Mentre esperem la decissió del Constitucional el diumenge arriben els canóns de Matilla: la artílleria pesada, el millor cartell de la temporada anunciada. Les tropes del Sud avancen amb El Juli i Manzanares al capdavant, al nord i des d’una terra que ha declarat els toros com a Bé d’Interès Cultural, el mariscal Lecoq, Sebastían Castella. Diumenge arriba l’artilleria pesada i Barcelona ha de ser una ciutat sitiada per la tauromàquia. Un reducte de llibertat que resisteix gràcies a la lluita carpeta i boli en mà, dels joves de la UTYAC.

Aquest diumenge es continuarà amb el recull de signatures, hi haurà molta gent i es una oportunitat per a sumar un bon grapat de firmes a la ILP, per tant necesitem a tots els voluntaris de la UTYAC que pugin colaborar. També necessitem que tots

Es el moment, s’espera que aquest diumenge arribin a Barcelona aficionats de tot arreu per a gaudir d’aquest cartell de campanilles, i la UTYAC estará al seu front per a recollir signatures i necessita reforços, a més, a les sis hi haurà una concentració taurina davant de la plaça. Tots aquells d’altres generacions que han vist com es perdia la guerra, han d’estar en aquestes darreres batalles. A tots se us demana, que assistiu a la concentració de diumenge a les sis de la tarda. La UTYAC té força i empenta per a estar al capdavant, no us asusteu i passeu de llarg. Quedeu-vos amb nosaltres tenim el mateix sentiment, i sobretot no tingueu por perque no estarem sols, arriba la artilleria pesada.

TAURINS, ENS VEIEM DIUMENGE A LES 6 !!

3 comentarios en “La artilleria pesada

  1. Totalment d’acord Paco, no es pot esperar res de l’actual Parlament català que ha sabem per qui està constituit. Això però no ha de fer baixar els ànims, hem de continuar recollint firmes, esperant que el TC ens dongui la raó, i que l’empresari Balañá no els perdoni ni un céntim aquests parlamentaris dictadors. Nosaltres ha manifestarnos duen pancartes etc., és l’única manera de sortir a la premsa.

  2. Al acabar el “paseillo” el proper diumenge, la banda podría interpretar “La Marsellesa” com homenatge al país que ha declarat el toros,”Be d’interès Cultural”.
    Visca la llibertat!

  3. ahi estaremos para recoger firmas o para lo que haga falta como e septiembre del años pasado cortamos la calle marina espontaneamente y como no decirlo con dos cojones, porque era hasta lo que estabamos al igual que este año, que por lo que se ve será el ultimo, pero adelante y arriba
    saludos y addelante

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.