La Generalitat desestima dues noves sol · licituds d’indemnització

La Generalitat continua rebutjant sol · licituds d’indemnització per la prohibició de les corrides de toros a Catalunya. En aquesta ocasió, el torn de rebuig ha estat per a les reclamacions presentades pels veterinaris de la plaça de toros de la Monumental de Barcelona i els accionistes de la plaça d’Olot (Girona).

Segons argumenta el Govern català, els veterinaris de la Monumental “no tenen cap dret a rebre cap compensació econòmica“, ja que la norma només limita la intervenció dels veterinaris especialitzats en assumptes taurins dins del territori català i que per tant “no afecta el lliure exercici de la seva activitat, tant a la resta de l’Estat com en qualsevol altre país on les corrides estiguin autoritzades“.

Respecte a l’altra demanda, la dels accionistes de la plaça de toros d’Olot, la Generalitat recorda que des de 2006 no s’ha celebrat cap corrida en aquesta localitat i que dos anys abans, l’Ajuntament va declarar aquesta ciutat “en contra de les corregudes de toros i amiga dels animals“.

Per tant, fins al moment s’han presentat 29 sol · licituds d’indemnització a la Generalitat, de les que han estat desestimades 24 d’elles, més una que que va renunciar voluntàriament durant el procés.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.