La ILP s’amplia fins al març

18:14 h. – La Mesa de la Diputació Permanent del Congrés ha concedit tres mesos més a la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, promotora de la Iniciativa Legislativa Popular, per continuar recollint signatures que blindin la Festa dels toros com a Bé d’Interès Cultural. Cal recordar que el termini per presentar les 500.000 firmes acabava el pròxim 26 de desembre.

Per tant, la nova data límit per presentar les firmes és la del 26 de març del 2012. La Junta Electoral Central, que és l’encarregada de verificar l’autenticitat de les signatures presentades, ja té constància d’aquesta pròrroga. D’aquesta manera, s’obre un nou període de temps crucial per aconseguir l’objectiu fixat el passat mes de març, en què s’esperen noves iniciatives, a més d’una total implicació per part de tots els sectors de la Festa, per superar el mig milió necessari perquè la ILP pugui ser admesa en el Congrés dels Diputats.

Després de consultar fonts de la Comissió promotora de la ILP Taurina, tot i donar veracitat a la informació, afirmen que encara desconeixen la oficialitat de la moratòria concedida perquè en divendres a la tarda les oficines del Congrés están tancades. Si la notícia es confirma per ambdues parts, la pròrroga sería la iniciativa definitiva per a aconseguir l’objectiu de declarar els toros com a Bé d’Interés Cultural.

Un comentario en “La ILP s’amplia fins al març

  1. Una muy buena noticia. Ahora, seguro que se consigue.
    Espero que Balaña se alegre por no tener que “vender” su plaza Monumental y poder hacer temporada en Barcelona.
    Animo a la Federación a seguir luchando y a todos los que somos fedatarios a consegyuir 30 firmas más.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.