La Juventud Taurina de Catalunya se’n va a Castelló

L’associació Juventud Taurina de Catalunya, estarà present a la propera Fira de la Magdalena de Castelló, concretament els dies 28, 29 i 30 de març,  será la seva primera sortida i convida a tots els afeccionats a unir-se’n, ja que tindran un preu especial per l’acord al que han arribat amb l’empresa de Castelló.

D’aquesta manera, els joves (fins a 35 anys) que desitgin assistir a la Fira de la Magdalena, ho podran fer amb un preu molt especial, ja que l’empresa ha facilitat dos packs d’entrades a disposició dels joves aficionats catalans. El primer pack, que inclou les curses del 28 i 29 de març, té un preu de 60 euros, mentre que si es vol assistir a les tres curses, el preu final és de 75 euros. També s’han organitzat diferents activitats lúdiques per gaudir d’un cap de setmana inoblidable i que està ple de sorpreses.

Recordem que la correguda del dia 28 estarà formada per toros de J. Pedro Domecq i Zalduendo per E.Ponce, que haurà de ser substituït, Morante de la Puebla i J.M. Manzanares. El dia 29, el cartell estarà format per toros d’Alcurrucén per Sebastián Castella, Miguel Ángel Perera i Alejandro Talavante, mentre que el cartell del dia 30 estarà format per toros de Hnos.García Jiménez i Olga Jiménez, per El Cordobés, Juan José Padilla i El Fandi.

A més, es dona la possibilitat de gaudir de descomptes especials en diferents hotels de la ciutat de Castelló. Si voleu més informació i/o apuntar-vos, podeu adreçar-vos a la següent direcció de correu electrònic: juventudtaurinabcn@gmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.