L’afició de Catalunya, amb Morante a Castelló

El Morante Tour 2014 va citar a l’afició catalana divendres passat en la seva quarta estació. El destí era Castelló i la seua Fira de la Magdalena, on el torero sevillà torejava aquella mateixa tarda, al costat de Finito i Manzanares, en una correguda amb dos ferros, els de Juan Pedro Domecq i Zalduendo. I l’afició d’aquí va respondre, com no podia ser d’altra manera, davant la crida d’una tarda de toros.

En tot just tres dies, les més de cinquanta places disponibles per a aquest viatge van quedar exhaurides mitjançant les reserves que diferents aficionats anaven realitzant. La UTYAC va protagonitzar el major moviment de gent (van haver reserves que no van poder ser ateses), al qual es va unir la nova Juventud Taurina de Barcelona, a més dels que van reservar directament amb l’organització.

Antonio Barrera va rebre als aficionats.

L’acció empresa per Morante de la Puebla és digna d’elogi, encara que no s’hauria de descuidar amb l’espectacle principal de la tarda, encara que aquest seria un altre tema

que no caldria deixar mai de banda. En realitat, els més de cinquanta aficionats de totes les edats i sexes, van rebre una completa jornada que començava a les portes de la Monumental amb destinació a Castelló, on l’expedició catalana va ser rebuda en lamateixa plaça per l’apoderat del torero, el també torero Antonio Barrera. Va prosseguir la jornada amb la típica mascletà viscuda de prop i en una zona reservada, per prosseguir amb una paella, desplaçant-se sempre a l’autocar que el de la Puebla disposa per aquests esdeveniments.

Així fins a la correguda que començava a les cinc en punt de la tarda. La jornada, abans d’emprendre viatge de tornada

Morante amb l'expedició catalana.

cap a Barcelona, finalitzava amb la visita del propi Morante de la Puebla, a les portes de l’autocar a l’hotel, a l’expedició catalana, que va poder compartir uns instants amb el torero. L’agraïment pel gest de cridar i pel d’acudir, va ser mutu. Era el colofó ideal per a molts aficionats.

Aquest era el punt final de la quarta estació del Morante Tour 2014, que desembocava en el mateix lloc que començava, la Monumental de Barcelona. L’agraïment de l’afició catalana va estar sempre present. A més de tot, aquesta acció posava de manifest, amb una resposta tan cabal, que la Catalunya taurina segueix viva. Intacta en la resistència.

Un comentario en “L’afició de Catalunya, amb Morante a Castelló

  1. Demà, dijous, a les 23:15 hores, pel Canal + Toros, s’emetrà un documental de 40 minuts aproximadament d’aquest viatge protagonitzat per l’afició de Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.