Presentació d'”El Monosabio”

Malgrat el llarg període sense toros a Barcelona, l’afició catalana es nega a quedar-se de braços creuats i continua organitzant, quasi setmanalment, actes culturals diversos que van des de col·loquis, xerrades, presentacions de llibres o sopars fins a viatges a les places de toros més properes.

La pròxima cita taurina serà el divendres 8 de maig a les 19:00h a la
Casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62) on es presentarà la revista El Monosabio, editada per l’Ateneo Cultural Taurino Orson Welles. L’acte anirà a càrreg de Curro Blázquez (Ateneo Cultural Taurino Orson Welles), Salvador Boix (músic i escriptor), Joaquín Luna (La Vanguardia) i Paco March (president de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya).

Aquesta revista neix amb la intenció d’ aprofundir en els diferents aspectes de la tauromàquia, les seves grans històries i els seus protagonistes. El primer número es centra en la “Corrida del Segle” de l’any 1982 amb entrevistes als quatre grans personatges d’aquella tarda: Victorino Martín, Ruiz Miguel, Luis Francisco Esplá i José Luis Palomar. També compta amb diferents articles de caire social, polític o taurí relacionats amb aquesta mateixa correguda. Per últim, rememora el 250è aniversari de la plaça de toros de Zaragoza.

Per tots aquells que desitgin veure el vídeo de la presentació ho poden fer a través d’aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=eAx_JjikaUQ

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.