Set dies de toros a Cardona

L’Ajuntament de Cardona ja ha donat a conèixer el programa de la Festa Major d’enguany. Com cada any, el toro serà el protagonista indiscutible d’aquesta setmana de festes de la vila.

Els actes taurins començaran el dissabte 10 de setembre a les 8:00 hores amb un encierro. A la tarda, a les 19:30 hores, es realitzarà la segona edició del concurs d’anelles i a continuació s’iniciarà el corre de bou tradicional, amb la cargolera i exhibició de toreig per partida doble.

El correbou de l’11 de setembre començarà a les 17:30 hores i també es podrà gaudir de dues exhibicions de toreig i de la típica cargolera.

El dilluns, dia 12, s’haurà de matinar ja que a les vuit del matí se celebrarà el segon encierro. Aquest corre de bou pels carrers serà patrocinat per la Penya Les Barreres. A les 17:00 hores s’iniciarà la ja instaurada cercavila de calaixons i la desencaixonada. Seguidament, corre de bou. En aquest cas sense cargolera ni toreig.


La festa taurina no acabarà aquí ja que dijous 15, divendres 16 i dissabte 17 es realitzaran corre de bous populars amb vaquetes (gratuïts). Dijous serà a les 22:00 hores mentre que els altres dos dies serà a les 22:15 hores.

Per últim, el diumenge 18 tindrà lloc el festival còmic taurí a benefici de la Residència de 3a edat de Sant Jaume.

A part d’aquests espectacles taurins, també cal recordar que els més petits podran participar en diversos actes amb bous de cartró. Així doncs, el diumenge 11 hi haurà un corre de bou a la plaça a càrrec de la Penya Les Barreres a les 11:15 hores. A la tarda, a la mitja part del tradicional corre de bou, els nens podran baixar a la plaça a jugar amb els bous de cartró de la Penya El Calaixó. L’endemà, a les 12:30 hores hi ha programat un corre de bou infantil pels carrers de Cardona.

3 comentarios en “Set dies de toros a Cardona

  1. La carta se titula Vidreres els correbous per els seus collons HACE TIEMPO.NO HE LEIDO ALGO TAN DIRECTO EN UN PERIODICO CATALAN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.