Signatura taurina per Sant Jordi

El periodista José Ignacio Castelló firmarà aquest diumenge, dia de Sant Jordi, el seu llibre de periodisme taurí ¿La prensa apuntilló a los toros en Cataluña? La Vanguardia y El Periódico de Catalunya.

L’acte de la firma serà de 10 a 11 hores al stand d’Edicions Carena, editorial de l’obra, situat a Passeig de Gràcia, 11, per celebrar un dels dies més representatius de Catalunya.

José Ignacio Castelló aborda la polèmica dels toros a Catalunya i sustenta que la informació de la temporada taurina a les places catalanes va anar perdent importància a la premsa catalana i no es va fer res per millorar-la fins a la seva abolició. L’autor realitza un estudi històric del periodisme taurí català, posant el focus en les informacions publicades a La Vanguardia i El Periódico de Catalunya des de que Barcelona es va declarar ciutat antitaurina i el Parlament va prohibir les corrides de toros (2004-2010).

Ell llibre ¿La prensa apuntilló a los toros en Cataluña? La Vanguardia y El Periódico de Catalunya es va presentar a Barcelona el setembre de 2016 en un acte amb força acollida. Paco March, president de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, i Salvador Boix, apoderat José Tomás, convidats per a l’ocasió van destacar l’obra per la seva rigorositat i claredat, contribuint a la memòria històrica de la tauromàquia catalana.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.