Tarragona i Manlleu, properes ciutats amb accent taurí

Ficats ja en l’últim mes de l’any, les entitats taurines catalanes continuen amb les seves activitats. El proper diumenge, dia 11 de desembre, serà el torn del Círculo Cultural Taurino de Tarragona. El matador David Fandila “El Fandi” i el doctor Enrique Sierra, cap dels serveis mèdics de la Monumental, protagonitzaran un acte que es durà a terme al restaurant Masia Cruells, a partir de les 14:00 hores.

Al costat del torero i del metge, seran distingides dues penyes com són la Penya Taurina Manlleuenca i la de El Natural, de la Vall d’Uixó. La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho també rebrà una menció per la seva defensa de la Festa. Aquells que estiguin interessats en acudir a aquest acte, poden posar-se en contacte amb el seu president a través del seu correu electrònic: angelrubio@hotmail.es.

Una setmana després, la Penya Taurina Manlleuenca entregarà els seus premis anuals, en els actes de celebració del 12è aniversari de la refundació d’aquesta penya. Es durà a terme el proper diumenge 18 de desembre al Museu Industrial del Ter, a Manlleu, a les 12:30 hores. A continuació se celebrarà un dinar de germanor al restaurant El Morter.

En aquesta ocasió, tres dels premiats seran tres representants catalans dels diferents escalafons del toreig: Serafín Marín, Jesús Fernández i Abel Robles, tots per les seves actuacions en la temporada, especialment a Barcelona. A més, el Círculo Cultural Taurino de Tarragona també serà homenatjat, en especial el seu president, Ángel Rubio. Es poden fer les reserves pel dinar en els següents telèfons: 93 851 05 56 / 93 851 24 70.

3 comentarios en “Tarragona i Manlleu, properes ciutats amb accent taurí

  1. El presidente del CÍRCULO CULTURAL TAURINO DE TARRAGONA es: Angel Rubio Delgado, de Reus (Tarragona) y si quereis asistir a la próxima entrega de los trofeos “Emperador Cesar Augusto” o para cualquier otra información podeis llamar a los Telefonos: Angel 660677673 o Tinoco 659475342

  2. Felicidades a todos los premiados y a la Peña Manlleuenca por haber hecho justicia. ESTOS SON LOS VERDADEROS TRIUNFADORES 2011, SERAFIN-JESUS Y ABEL ROBLES.
    Como soñar no cuesta nada me gustaria ver un festejo mixto donde Serafin diera la alternativa a Jesus y al mismo tiempo ver debutar con caballos a Abel Robles y Arrebola y a ser posible en la Monumental. Pues como ellos no cumplen con la obligacion de pagar, tampoco deberian ejercer el derecho a prohibir. Saludos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.