Acords de l’assemblea anual de UTYAC

Aquest matí, a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, s’ha celebrat l’Assemblea Anual Ordinària de la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya. La junta directiva ha estat ratificada per unanimitat dels socis allà presents. Dos membres han causat baixa i s’incorporen Lorena Paricio i David Pérez, com a secretària i vocal, respectivament.

Paco Píriz continuarà com a president i Verónica Moreno com a vicepresidenta. Antonio Guillén com a tresorer i Jordi Bertrán, José María Alarcón i David Dorado com a vocals, conformen la junta directiva per al proper 2012.

Tots els punts a tractar han estat aprovats. Entre d’altres, s’ha acordat una quota anual per als socis col · laboradors de 25 euros, ja que tot i que els comptes de l’associació són positius, per al president Paco Pírizsense l’ajuda econòmica anònima d’algun dels nostres socis, hauria estat impossible dur a terme inicativa durant aquest any, pel que estem molt agraïts al seu esforç altruista i desinteressat “. A més, es va felicitar a tots els que han col · laborat a l’èxit d’aquest primer any i que no hagués estat possible sense el seu compromís. També s’ha acordat continuar portant a terme diverses sortides a places properes al llarg de la temporada, així com dur a terme actes culturals que mantinguin viva la flama de la festa a Catalunya, previstos per a principis del mes de febrer.

També va estar present a la reunió Luís Maria Gibert, president de la Federació, que va explicar l’estat actual de les signatures recollides per a la ILP, sol · licitant l’últim esforç per recollir les 100.000 signatures que falten per aconseguir el mig milió necessari.

D’aquesta manera, la UTYAC encara el seu segon any d’existència amb l’esperança de continuar veient toros a la Monumental i el compromís de continuar involucrats en la recollida de signatures. Per la importància de la continuïtat d’una associació nova, us recordem el seu correu electrònic on us informaran de com fer-se soci o soci col · laborador: utyac@hotmail.com.

David Pérez i Lorena Paricio, nous membres de la junta directiva de UTYAC, amb el president, al mig.

2 comentarios en “Acords de l’assemblea anual de UTYAC

  1. Llegeixo a Burladero que s’ha de subhastar el cap del primer brau que va morir a l’ara Centre Comercial Las Arenas per a poder sufragar la ILP. Quina vergonya! No pels qui s’estan esgotant buscant les signatures, SINÓ PELS PROFESSIONALS DE LA MATÈRIA, ELS SENYORS MATADORS, RAMADERS, ETC. FA FÀSTIC QUE S’ESTIGUI LLUITANT PER A DEFENSAR LA SEVA FEINA I NO SIGUIN CAPAÇOS DE DESTINAR UNA PART DELS SEUS AMPLIS HONORARIS A LA CAUSA! FEU MOLT DE FÀSTIC!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.