Així serà la setmana de bous de Santa Bàrbara

La Penya Taurina Planers pels Bous i la Comissió de Bous de Santa Bàrbara han presentat la interessant setmana taurina de la seva localitat que començarà el 7 de juliol.

Un total de 7 dies de bous composaran les festes taurines d’aquest municipi del Montsià. El tret de sortida el donaran els toros  cerrils “Voladero”, de Núñez del Cuvillo, i “Zaque”, de Manuel Caro Anrade a les 19h del divendres 7 de juliol. A continuació, hi haurà vaquetes de Germans Príncep i a la nit s’embolaran els dos bous. L’endemà a les 7:30h del matí hi haurà un toro capllaçat de Germans Príncep i un altre de capllaçat petit de la mateixa ramaderia a les 10:30h.

Per altra banda, el dilluns 10 començarà el IX Concurs de ramaderies “Vila de Santa Bàrbara”, que durarà fins el dissabte. En l’edició d’enguany hi participaran les ramaderies de José Vicente Machancoses, Fernando Mansilla, Hermanos Ozcoz, Vicente Benavent, Hermanos Cali i Germans Príncep, que només concursarà pel bou embolat. Durant aquests dies, es podrà disfrutar de diferents bous embolats, capllaçats i de tardes de vaques.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.