CiU assegura que, de moment, res de moratòria

La llei està aprovada i no contempla aquesta moratòria. La posició del Govern és la de no modificar la llei “. Són paraules del portaveu del govern de Catalunya de Convergència i Unió, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu d’avui. Ha assegurat que el Govern no es planteja reobrir el debat dels toros. A més, posa en dubte el greu impacte econòmic que tindria l’aplicació de llei: “Si algú lega el presumpte drama de l’impacte econòmic que pot tenir això, pot estar tranquil. Això no tindrà un impacte econòmic. Al final no es parlarà ni tan sols de milions sinó d’uns pocs milers d’euros“. Assegura que “és rotundament fals que la Generalitat hagi de pagar 300 o 400 milions d’euros d’indemnització“.

La resposta del Partit Popular de Catalunya no s’ha fet esperar. Segons informa Europa Press, la presidenta dels populars, Alícia Sánchez-Camacho, ha insistit aquest dimarts que el PP mantindrà en les seves negociacions amb CiU la petició d’una moratòria del pagament d’indemnitzacions per la prohibició dels toros a la comunitat autònoma. “Considerem que quan no hi ha diners per poder pagar les prioritats, que són les prestacions socials, qualsevol altra despesa té que ser postergada” ha manifestat Sánchez-Camacho, que no entén com després d’uns pressupostos presentats per CiU per al 2011 que qualifica “d’austers i amb retallades socials molt importants” es puguin incloure pagaments d’indemnitzacions pels toros.

2 comentarios en “CiU assegura que, de moment, res de moratòria

  1. Que no habrá indemnizacion….?? por favor, si tendrias que indemnizar incluso a los aficionados, por el trato que se dio por parte de los antitaurinos en los debates del parlament hacia el colectivo taurino, tachandonos de lo peor de la sociedad, machistas, violadores, asesinos…. pero vamos, eso no lo contemplamos porque en este pais, las cosas van como van… y así esta el pais… no vamos a estar indignados…

  2. Veient el que veiem i nomès amb quatre dies sembla, que el TRIPARTIT DE DRETES SERA MOLT PITJOR QUE L`ANTERIOR D`ESQUERRES, PREGUIN NOTA I RECORDIN COM ELS HI HA ANAT ALS SEUS PREDECESORS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.