@joancolomer i els seus records de la Catalunya Taurina

El Twitter està presentant al món el gran arxiu de la Tauromàquia a Girona. Amb l’etiqueta Recuerdos de la Catalunya Taurina, @joancolomer ha tingut una fantàstica iniciativa i rescata fotografies en blanc i negre de les places de Girona, Olot o les costaneres de Sant Feliu de Guíxols, Figueres i Lloret de Mar.

Poc a poc i amb pinzellades de bon gust @joancolomer ens mostra una fotografia darrera d’altre i aconsegueix que ens quedem esperant poder gaudir de la propera, amb ganes de més . D’aquesta manera podem veure a Rafael Peralta muntant un cavall en una de les seves tardes glorioses a la plaça de Girona, a un somrient Cordobés després de triomfar a Olot o un espectacular derribament d’un cavall de picar a la plaça de Lloret de Mar.

Des de vadebraus.com recomanem a tot aquell que tingui perfil a la xarxa social Twitter seguir a @joancolomer per a poder descobrir i recordar instants imborrables de la Catalaunya Taurina.

Un comentario en “@joancolomer i els seus records de la Catalunya Taurina

  1. Excelente. Bien haríamos los taurinos catalanes de todo tipo de modalidades en ser más participativos en cualquier cosa que se organizara. Mantener viva el alma de la tauromaquia es vital.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.