Partit de futbol solidari per una gran causa

EL PARTIT HA QUEDAT APLAÇAT FINS AL 29 DE DESEMBRE

Un any més, amb l’arribada de les festes nadalenques, el món taurí català torna a unir-se per una magnífica i solidària causa. La Unión de Taurinos i Aficionados de Catalunya organitza el III Partit de Futbol Solidari “Un juguete, una ilusión“, que va més enllà en aquesta edició, ja que a més de recollir joguines perquè molts nens tinguin un somriure a la nit de reis, també es recolliran aliments per a les famílies més desfavorides .

El partit tindrà lloc el proper 29 de desembre, diumenge, a les dotze del migdia al Camp Municipal de Llefià, a Badalona. S’enfrontaran toreros catalans contra contra un combinat format per la UTYAC i el Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya. Els de llums comptaran, entre molts altres, amb Serafín Marín, Jesús Fernández, Ángel Lería i Fernando Casanova. Enrique Guillén i Omar Guerra, directors del curs, i Paco Píriz, president de la UTYAC, al costat d’un bon nombre de socis de l’associació i alumnes del curs, formaran en l’altre equip i mostraran el seu costat més solidari i compromès per una causa com aquesta .

El preu de l’entrada tindrà un caràcter indispensable i simbòlic: una joguina nova i un quilo d’aliments no peribles (de llarga caducitat), que seran donats a la Fundación Adra, que s’encarregarà de recollir-los i repartir-los.

Per això , tots els participants en el partit es sumaran al pagament d’aquesta entrada, per aconseguir entre tots que la recollida sigui un èxit. Des de la UTYAC, fan una crida a tota l’afició catalana perquè se sumi a aquesta bonica acció, com a mostra del costat més humà de la família taurina, a més de ser un bon moment per tornar a reunir a tots els aficionats que volen continuar sentint-se taurins a Catalunya.

Partit solidari taurí, diumenge, 29 de desembre, a les 12 del migdia.

Un comentario en “Partit de futbol solidari per una gran causa

  1. Allí estaremos intentando ayudar a los más necesitados. Me alegro de ser socio de la UTYAC. Espero, que seamos muchos. Vamos, el día 22 todos en el campo de Llefià!!!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.