VIII Gala Taurina de Santa Bàrbara

El passat 19 de novembre es va celebrar a Santa Bàrbara la VIII Gala Taurina del VIII Concurs de Ramaderies Vila de Santa Bàrbara, durant el cap de setmana de la Fira de l’Oli. Aquest any la penya taurina Planers pels Bous, de Santa Bàrbara, va organitzar una exposició de fotografia taurina. La mencionada exposició, que va tenir un gran èxit, tractava sobre el bou al camp des de l’òptica del fotògraf Alberto Barrios.

La VIII Gala Taurina va constar de dues parts. La primera part de l’acte va consistir en una conferència impartida pel mateix Barrios. Posteriorment, es va procedir a l’entrega de premis del VIII Concurs de Ramaderies Vila de Santa Bàrbara. Aquests van ser els premiats d’enguany:

-Millor vaca: Maniàtica 123, de José Vicente Machancoses.

-Millor bou: Chicharro 82, de Fernando Machancoses.

-Millor detall: Maniàtica 123, de José Vicente Machancoses.

-Millor bou embolat: Gracioso 12, d’Hilario Príncep.

-Millor ramaderia: Vicente Benavent.

Per últim, es van entregar unes plaques d’agraïment a tota aquella gent que dóna suport a la Comissió de Bous de Santa Bàrbara. En aquest cas els reconeixements van ser per a Alvar Aixendri, Materials Santi Ribas i Josep Roig. També es va lliurar una placa a Ximo Martí, president de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, per tot el seu treball durant aquests anys.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.